Programma

Het event Enjoy65!

HET leukste evenement voor de Udense 65-plusser

Goeie muziek, hapjes, drankjes & een hele hoop gezelligheid. Bovendien kan je informatie krijgen m.b.t. nieuwe, bijzondere en! inspirerende activiteiten in en rond om Uden.

** Waarom ?

Enjoy65! heeft o.a. als doelen: 1) leuke ontmoetingen faciliteren en 2) de bezoeker kennis laten maken met bijzondere activiteiten rondom Uden en daarbij een eventuele drempel te verlagen om daadwerkelijk deel te nemen aan deze ‘nieuwe’ activiteiten in de toekomst. Maar… het wordt  vooral …een dag/avond om nooit te vergeten 🙂 !

** Wat er is dan te doen?

De locatie wordt ‘aangekleed’ worden met livemuziek en verassende catering. In de vooravond staat het delen zijn van informatie m.b.t. inspirerende activiteiten voorop. De aanbieder van een activiteit zal aan gezellige tafel een korte uitleg geven van wat hij/zij kan bieden en daarna tijd te nemen om uw vragen te beantwoorden. Elke tafel zal door verschillende gastsprekers bezocht worden. Ca. 10 activiteiten zullen op deze dag hun beste beentje voorzetten.

** Hapje en drankje?

Natuurlijk !dat praat een stuk gezelliger. Wij zorgen ervoor 🙂

** Wat kost het?

Zet het in je agenda! want…dankzij de hulp van de Gemeente Uden & Hotel Brasserie Verhoeven, is deze 1e editie Enjoy65! Uden ook nog eens gratis toegankelijk. We hebben helaas maar plek voor 75 enthousiastelingen (van de leeftijd 65+ & wonend in de Gemeente Uden).

** Registratie

Houd dus de website goed in de gaten, want medio maart gaat de registratie open!! En .. vol = vol..